Clujul este o a doua casă pentru echipa Stradale. Astfel, micul-dejun atent preparat de bucătarii noștri se îmbină perfect cu cafeaua artizanală prajită din blenduri proprii, atent selectate de ambasadorul cafelei, Toma Lee. La pranz te încântăm cu feluri de mâncare proaspete, gătite din ingrediente fresh, chiar în fața voastră. Aducem de la București grătarul Robata și cuptorul Tandoor, pentru o experiență completa alături de #teamFoa. Te așteptăm!

Dragii noștri,
Condițiile actuale nu ne mai permit să funcționăm 100% după valorile care ne ghidează (ingredinte proaspete, pâine coaptă zilnic în cuptoarele noastre, mâncare curată, fără aditivi și gătit în față oamenilor) și nici să mai oferim o experiență completă a prânzului, așa cum știm să o facem.

Tocmai de aceea, am decis ca începând de luni până la finalul lui martie să sistăm activitatea în toate locațiile Stradale, cu excepția Stradale Kaufland și Ambasada SUA (cu circuit închis), din București.

Este un moment de introspecție – ca oameni, ca profesioniști, ca angajați sau angajatori. Este un moment în care ne recalibrăm, avem mai multă grijă de noi și de cei dragi.

Campania Flu Fighters continuă și vă va aduce în permență soluții simple pentru mai multă sănătate, în această perioada agitată. În plus, vă vom ține la curent cu ceea ce pregătim pentru următoarea perioadă.

Echipa Stradale