În următoarea perioadă, ne vedem doar la Stradale și Mitzu Kaufland

Trecem prin momente dificile, momente în care luăm decizii care nu se mai aliniază perfect cu planurile și strategiile de business, deoarece prioritatea noastră sunt oamenii și valorile în care credem.

Condițiile actuale nu ne mai permit să funcționăm 100% după valorile care ne-au ghidat în toți acești ani (ingredinte proaspete, pâine coaptă zilnic în cuptoarele noastre, mâncare curată, fără aditivi, gătit în față oamenilor) și nici să mai oferim o experiență completă a prânzului, așa cum știm să o facem.

Tocmai de aceea, am decis ca începând de luni până la finalul lui martie să sistăm activitatea în toate locațiile Stradale și Mitzu, cu excepția Stradale și Mitzu Kaufland și Stradale și Mitzu Ambasada SUA (cu circuit închis).

Este un moment de introspecție – ca oameni, ca profesioniști, ca angajați sau angajatori. Este un moment în care ne recalibrăm, avem mai multă grijă de noi și de cei dragi.

Campania Flu Fighters continuă și vă va aduce în permență soluții simple pentru mai multă sănătate, în această perioada agitată. În plus, vă vom ține la curent cu activitățile din Stradale și Mitzu Kaufland și ceea ce pregătim pentru restul rețelei.

Ne vedem în online (Facebook, Instagram, stradale.ro) și în offline, la Stradale & Mitzu Kaufland.

Echipa Stradale & Mitzu